Om oss

Morten Johannessen

Morten Johannessen

Morten Johannesen fullførte sin mastergrad i kiropraktikk i 1999 og har alltid vært interessert i skader i beina og hvordan dette påvirker resten av kroppen. Han skrev masteroppgaven sin på ankelovertråkk og har senere tatt videreutdannelse innen ekstremitets- og idrettskiropraktikk. Han begynte å bruke Gaitscan allerede i 2003 og er den i Norge som har lengst erfaring med dette avanserte analyseverktøyet. Hans ekspertise innen behandling av føtter og ankler førte også til at han fikk en stilling som kiropraktor i Premier League for Bolton Wanderers FC. Morten er en erfaren foredragsholder på behandling av skader i underekstremitetene. Han holder også kurs i Funksjonell Muskeltesting og bruker denne undersøkelsesmetoden for å avdekke dysfunksjonelle bevegelsesmønstre som kan oppstå etter skader og feilaktig gange. Han har vært klinikkmedeier på NEMUS Bryn siden 2008 og jobber hovedsakelig med problemer i føtter, ankler, knær, hofter og rygg, samt tilpassing av innleggssåler.

Klikk her for å bestille time

Ingvild Næstvold Horne

Ingvild Næstvold

Ingvild Næstvold er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun har en mastergrad i kiropraktikk, og med den lange interessen for idrett- og overbelastningsskader brukte hun masteroppgaven til å fordype seg i problemstillingene rundt barfotløping der hun så på hvilke muskler i foten som ble belastet, med eller uten løpesko.

I tillegg til praksis i Oslo har Ingvild praktisert 2 år i London der hun jobbet mye med maratonløpere og triathlondeltakere. Interessefeltet hennes ligger innen ubalanse funksjonelt (muskler og ledd) og med fokus på å optimalisere prestasjon og dempe smerte. Dette kan være alt innen sport til hvordan du presterer i hverdagen med daglige sysler.

Ingvild benytter analyseverktøyet Gaitscan og kan med det lage innleggssåler. I tillegg bruker hun bløtvevs- og triggerpunktbehandling, manipulasjonsteknikker og nåler (dry needling/intramuskulærstimulering) under behandling. Ingvild jobber i hovedsak med ankler, føtter, hofter, bekken og korsrygg.

Klikk her for å bestille time

Jonas Isdahl

Jonas Isdahl

Jonas Isdahl er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Han har en mastergrad i kiropraktikk og har senere tatt videreutdannelse innen diagnostisering og behandling av ekstremiteter, og er sertifisert ekstremitetsbehandler (CCEP).

Jonas har alltid vært svært aktiv innen løping, ski og fotball. Han skrev masteroppgaven sin om sammenhengen mellom feilfunksjon i underekstremiteter og hvordan dette kan påvirke resten av kroppen. Jonas jobber hovedsakelig med plager i føtter, ankler, knær, hofter, bekken- og rygg, samt tilpassing av innleggssåler. Han benytter seg av en grundig undersøkelse, og tilpasser behandlingen under behandlingsforløpet. I tillegg til såletilpassing og manipulasjonsteknikker bruker han også bløtvevsbehandling og triggerpunktbehandling med nåler (dry needeling/intramuskulær stimulering).

Klikk her for å bestille time