Morten Johannessen

Kiropraktor

Morten Johannesen fullførte sin mastergrad i kiropraktikk i 1999 og har alltid vært interessert i skader i beina og hvordan dette påvirker resten av kroppen. Han skrev masteroppgaven sin på ankelovertråkk og har senere tatt videreutdannelse innen ekstremitets- og idrettskiropraktikk. Han begynte å bruke Gaitscan allerede i 2003 og er den i Norge som har lengst erfaring med dette avanserte analyseverktøyet. Hans ekspertise innen behandling av føtter og ankler førte også til at han fikk en stilling som kiropraktor i Premier League for Bolton Wanderers FC. Morten er en erfaren foredragsholder på behandling av skader i underekstremitetene. Han holder også kurs i Funksjonell Muskeltesting og bruker denne undersøkelsesmetoden for å avdekke dysfunksjonelle bevegelsesmønstre som kan oppstå etter skader og feilaktig gange. Han har vært klinikkmedeier på NEMUS Bryn siden 2008 og jobber hovedsakelig med problemer i føtter, ankler, knær, hofter og rygg, samt tilpassing av innleggssåler.

morten

Klikk her for å bestille time hos kiropraktor Morten Johannessen på Fot- og ankelklinikken på Bryn.

Frida Leiulfsrud

Fysioterapeut

Frida er utdannet fysioterapeut ved Queen Margaret University i Edinburgh, Skottland. Hun har i tillegg til Storbritannia og Norge, praksis som fysioterapeut i Spania og som instruktør for førstehjelpere i Malawi. Frida er opptatt av hvordan små og store grep i livstil og hverdagslivet kan bidra til økt livskvalitet. Dette preger også hennes syn på rehabilitering av føtter, ankler og knær, som er hennes spesialområde på Fot- og ankelklinikken.

Frida ønsker ikke bare å behandle symptomene, men å finne den underliggende årsaken bak disse. Hun benytter seg av en grundig undersøkelse, og tilpasser behandlingen under behandlingsforløpet. Behandlingen hun bruker er blant annet bløtvevsbehandling, triggerpunktbehandling med nåler (dry needeling/intramuskulær stimulering), kinesiotape og treningsterapi.

Frida utfører løpsanalyser med programmet MotionMetrix, som et redskap for å løpe mer effektivt ved å avdekke eventuelle feil i bevegelsesmønsteret. Dette er for å unngå belastningsskader og smerter ofte forbundet med løping.

SONY DSC

Klikk her for å bestille time hos fysioterapeut Frida Leiulfsrud på Fot- og ankelklinikken i Oslo.

Jonas Isdahl

Kiropraktor

Jonas Isdahl er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Han har en mastergrad i kiropraktikk og har senere tatt videreutdannelse innen diagnostisering og behandling av ekstremiteter, og er sertifisert ekstremitetsbehandler (CCEP).

Jonas har alltid vært svært aktiv innen løping, ski- og fotball. Han skrev masteroppgaven sin om sammenhengen mellom feilfunksjon i underekstremiteter og hvordan dette kan påvirke resten av kroppen. Jonas jobber hovedsakelig med plager i føtter, ankler, knær, hofter, bekken- og rygg, samt tilpassing av innleggssåler. Han benytter seg av en grundig undersøkelse, og tilpasser behandlingen under behandlingsforløpet. I tillegg til såletilpassing og manipulasjonsteknikker bruker han også bløtvevsbehandling og triggerpunktbehandling med nåler (dry needeling/intramuskulær stimulering).

Klikk her for å bestille time hos kiropraktor Jonas Isdahl på Fot- og ankelklinikken i Oslo.

Ingvild Næstvold

Kiropraktor

Ingvild Næstvold er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun har en mastergrad i kiropraktikk, og med den lange interessen for idrett- og overbelastningsskader brukte hun masteroppgaven til å fordype seg i problemstillingene rundt barfotløping der hun så på hvilke muskler i foten som ble belastet, med eller uten løpesko.

I tillegg til praksis i Oslo har Ingvild praktisert 2 år i London der hun jobbet mye med maratonløpere og triathlondeltakere. Interessefeltet hennes ligger innen ubalanse funksjonelt (muskler og ledd) og med fokus på å optimalisere prestasjon og dempe smerte. Dette kan være alt innen sport til hvordan du presterer i hverdagen med daglige sysler.

Ingvild benytter analyseverktøyet Gaitscan og kan med det lage innleggssåler. I tillegg bruker hun bløtvevs- og triggerpunktbehandling, manipulasjonsteknikker og nåler (dry needling/intramuskulærstimulering) under behandling. Ingvild jobber i hovedsak med ankler, føtter, hofter, bekken og korsrygg.

Klikk her for å bestille time hos kiropraktor Ingvild Næstvold på Fot- og ankelklinikken i Oslo.