metatarsalgiProblemstilling før behandling: Til dels store smerter i forfoten ved belastning over tid. Dette hindret meg i å ta lange fotturer i fjellet eller sykkelturer over mange dager. Årsak; Belastningsskader i knokler, sener og muskulatur etter mye løping, sykler og turer med tung vekt på ryggen.

Behandling: Manipulering av ledd, akupunktur og spesiell massasje først 2gg/u i 4 uker. Deretter 1gg/u i 4 uker, samt utforming av spesialsåler som brukes daglig – hele dagen.

Resultat: Jeg er nesten overrasket over at jeg selv kan kjenne at foten min er mykere i leddstrukturene, slik at jeg kan følge opp på egenhånd med å trene på å løfte opp ting med tærne. Smertene ved behandling avtok etter hvert. Nå som foten har vennet seg til innleggssålene, oppleves det ubehagelig å gå lenge uten dem. Jeg gleder meg til å utforske hvor langt jeg kan gå eller sykle uten å få vondt i føttene.

 

About the Author:admin