Hvorfor slite med vonde føtter når det går an å få hjelp?

Mange – særlig kvinner – sliter med vonde føtter av ulike årsaker.  Etterhvert som årene går regner man vel med at sånn er og det må jeg leve med.  Så også for meg inntil en god venninne og turkamerat fortalte om Fot og ankelklinikken  på NEMUS Bryn hvor hun hadde fått så god hjelp av Morten.  Hun hadde hatt så vondt i føttene at hun hadde problemer med å gå.  Etter behandling og nye såler forsvant problemene.

Dette fikk meg interessert og tenkte at jeg også ville gi det en sjanse.  Intensiv behandling gjennom 4 uker samt nye såler har gjort underverker også for meg.  Sålene gjør at jeg ikke lenger har vondt i føttene når jeg går.  Sålene har også bidratt til at plager i den ene hoften er blitt betydelig bedre og bl.a. ført til at jeg ikke lenger behøver å ta medisiner.

Behandlingen følges opp av fysioterapeut som har utarbeidet et tilpasset øvelsesprogram.

Takk for god behandling!

Takknemlig 70 år gammel kvinne.

 

About the Author:admin