Vonde føtter

Line på 23 år var plaget med vonde føtter. Hun oppsøkte kiropraktor Morten Johannessen ved NEMUS Bryn i Oslo for å få hjelp med fotproblematikken. 

Hele livet har jeg slitt med vondt i føttene, og i de siste åtte årene har jeg vært til utredning og behandling hos en rekke spesialister. Det har resultert i blant annet trykkbølgebehandling, nåler, kortisonsprøyte, såler, fem operasjoner i foten og månedsvis på krykker. Jeg slo meg til ro med at det ikke var mer å gjøre med smertene, og la opp hverdagen der etter. Ved en tilfeldighet kom jeg til kiropraktor Morten Johannessen på NEMUS Bryn i Oslo, og hele hverdagen min er nå bedre! Allerede første gang jeg var der fant han kilden til problemet, og etter grundig undersøkelse startet han behandling og ga meg nyttige øvelser og spesialstøpte innleggssåler. Jeg trodde sålene jeg hadde fått tidligere var det beste å oppdrive, men så feil kan man ta. Fotproblematikken har ført til smerter og anspenthet også i knær, hofte, rygg og nakke, så jeg har fått oppleve viktigheten av en helhetlig behandling.

Det beste med behandlingen er at jeg fra første stund har blitt hørt, tatt på alvor og respektert, samt at jeg gjennom hele prosessen har blitt godt forklart hva og hvorfor jeg får den behandlingen jeg får. Jeg får ikke fullrost Morten for den gode oppfølgingen jeg har fått. Jeg råder alle med lignende problemer til å oppsøke NEMUS Bryn!

Line, 23 år